Transport în regim de camion complet

FTL reprezintă metoda de transport în regim de camion complet în care întregul spațiu al unui camion este folosit pentru a transporta o cantitate mare de marfă de la un punct de colectare la o destinație, fără a face opriri intermediare pentru alte încărcături sau descărcări. Este o opțiune preferată atunci când volumul de marfă este suficient de mare pentru a justifica utilizarea unui camion întreg pentru transport.

Fluent, Eficient și Personalizat – Alegerea ta de top pentru transportul în regim de camion complet

Livrări eficiente 

Serviciul nostru de transport FTL este conceput pentru a oferi viteză și eficiență maxime, eliminând opririle și transferurile inutile. Prin această abordare directă a rutei, garantăm livrarea punctuală a mărfurilor tale de fiecare dată, contribuind astfel la menținerea programelor strânse și la onorarea angajamentelor față de clienți. Suntem mândri de rata noastră de livrare la timp de 99,5%, demonstrând angajamentul nostru față de fiabilitate și punctualitate.

Serviciu dedicat

Atunci când optezi pentru transportul FTL  nu beneficiezi doar de un simplu camion, ci de un serviciu dedicat, personalizat în funcție de cerințele specifice ale expedierii tale. În acest caz, mărfurile tale vor fi singurele transportate în camion, garantând astfel o livrare directă,  de la momentul preluării până la destinație.

Prin utilizarea serviciului de transport cu livrare rapidă (FTL), mărfurile beneficiază de un nivel suplimentar de siguranță. Deoarece transportul rămâne în același camion pe întreaga sa călătorie, riscul de deteriorare și pierdere este semnificativ redus, ceea ce asigură că bunurile tale ajung în aceeași stare în care au plecat.

Ești gata să îți simplifici logistica și să propulsezi afacerea înainte cu serviciile de transport FTL Click Post? Te putem ajuta să îți optimizezi operațiunile de expediere cu soluții unice.

Pentru mai multe informații despre standardele și practicile internaționale în transportul rutier, vizitează IRU | World Road Transport Organisation.

Deblochează-ți întregul potențial al logisticii  cu serviciile FTL –

Logistică optimizată

În lumea dinamică a logisticii, transportul Full Truckload joacă un rol esențial în succesul afacerilor. Recunoaștem importanța critică a transportului FTL eficient și fiabil în îmbunătățirea eficienței și profitabilității operaționale. Serviciile noastre sunt concepute pentru a satisface cerințele ridicate ale afacerilor moderne, oferind soluții personalizate care răspund nevoilor tale logistice.

Cât costă serviciul de transport FTL?

Platforma noastră selectează automat cea mai potrivită companie de transport marfă integral (FTL) pentru a realiza livrarea la un cost competitiv, având în vedere următoarele aspecte:

Dimensiunile încărcăturii FTL

Distanța dintre locul de colectare și punctul de destinație

 Tipul de transport FTL – livrare obișnuită, articole fragile, periculoase sau perisabile

Servicii suplimentare, asigurare de transport și alte cerințe

  • Netopia Payments
  • ANPC Solutionarea alternativa a litigiilor
  • ANPC Solutionarea online a litigiilor

© 2024 ClickPost. Toate drepturile rezervate.