Platforma Click Post

Cu ajutorul platformei multicurier Click Post, care include funcționalități de automatizare pentru crearea etichetelor, urmărirea comenzilor, administrarea retururilor și multe alte servicii, îți poți extinde operațiunile pe plan internațional și poți oferi clienților o experiență optimizată de livrare, de la momentul plasării comenzii până la finalizarea procesului de retur.

Software de curierat care îți facilitează creșterea afacerii cu eficiență.

Beneficiile platformei Click Post

Expedieri rapide

Centralizează toate comenzile printr-un singur click. Extinde capacitatea de expediere și surprinde clienții cu servicii de top.

Livrează inteligent

Automatizează sarcinile de expediere repetitive pentru mai puține erori, mai mult timp economisit și mai multe venituri.

Simplifică fluxurile de lucru

Îmbunătățește procesul de livrare pentru a livra comenzile mai rapid, utilizând mai puține resurse.

Dezvoltă-ti afacerea

Crește capacitatea de expediere și oferă clienților o experiență excelentă. Amplifică potențialul de expediere pentru a îmbunătăți satisfacția clienților.

Expediază la nivel international

Activează diferiți curieri în doar câteva clicuri, automatizează documentele vamale și extinde-te fără efort pe noi piețe.

Urmărire centralizată

Permite clienților să urmărească toate expedierile într-un singur loc, indiferent de curierul ales.

Perfectionează-ti experienta de livrare!

Asigură o experiență de neuitat clienților prin oferirea posibilității de a personaliza monitorizarea comenzilor sau prin facilitarea accesului la informații despre starea expedierilor direct de pe site-ul Click Post.

Optimizează procesul de expediere cu platforma multicurier Click Post! De la finalizarea comenzilor până la gestionarea retururilor, automatizează întregul flux de expediere pentru a depăși așteptările clienților oferind o o soluție de livrare personalizată și avansată.

Contactează-ne pentru soluții personalizate de expediere!

  • Optimizare proces de finalizare comandă
  • Importul comenzilor
  • Preluare și ambalare comenzi
  • Expediere colete
  • Notificări pentru clienți
  • Administrare expedieri
  • Gestionarea retururilor

Conectează-ti magazinul online

Importă comenzi din magazinul tău online și din alte canale de vânzare printr-un proces simplificat, beneficiind de integrări rapide cu un singur click. Pentru flexibilitate maximă, oferim de asemenea posibilitatea de import a comenzilor prin intermediul API-ului nostru dedicat sau prin încărcarea de fișiere CSV. Această abordare asigură o adaptare ușoară la fluxul de lucru specific afacerii tale, facilitând gestionarea eficientă a comenzilor din multiple surse.

Generează etichete

Expediază cu tarifele prenegociate de către Click Post. Utilizând platforma noastră, ai acces la o gamă largă de servicii de curierat, permițându-ți să alegi opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și ale clienților tăi. Gestionarea expedierilor devine mai simplă și mai eficientă, asigurându-te că pachetele tale ajung la destinație rapid și în siguranță. Profită de experiența și rețeaua noastră extinsă pentru a îmbunătăți experiența de livrare și a încânta clienții cu fiecare comandă expediată

Sistem automatizat de retur

Oferă o procedură de retur rapidă și ușor de utilizat, permițând clienților să genereze etichete de retur fără complicații, în timp ce ești notificat automat despre aceste acțiuni. Acest proces eficientizează experiența post-cumpărare, transformând o potențială sursă de frustrare într-un punct de satisfacție pentru clienți. În acest mod, încurajezi fidelizarea și încrederea, oferindu-le clienților posibilitatea de a gestiona retururile într-un mod autonom, rapid și simplu. 

Cele mai bune integrări printr-un simplu click

 

Descoperă puterea eficienței maxime cu soluția noastră inovatoare, care îți permite să accesezi cele mai bune integrări printr-un simplu click. Într-o lume în care timpul este esențial, platforma noastră revoluționează modul în care afacerea ta se conectează cu serviciile esențiale de curierat și e-commerce. Fie că este vorba de optimizarea proceselor logistice, îmbunătățirea gestionării comenzilor sau accelerarea livrărilor, soluția noastră este proiectată pentru a oferi o integrare fără efort și instantanee.

Logo-ul WooCommerce, simbolizând un coș de cumpărături stilizat într-un ton de violet
Logo-ul Shopify, reprezentând un sac de cumpărături verde pe un fundal alb
Logo-ul Magento, reprezentând un simbol grafic roșu pentru comerț electronic
Logo-ul PrestaShop
Logo-ul OpenCart, reprezentând un cărucior de cumpărături albastru și litera 'O' pe un fundal alb
Logo-ul Wix, reprezentând litera 'W' stilizată în negru pe un fundal alb

Cu ajutorul tehnologiei noastre, vei putea să te conectezi instantaneu cu platforme majore de marketplace, să sincronizezi stocurile în timp real și să gestionezi comenzile dintr-un singur loc. Aceasta înseamnă nu doar o reducere semnificativă a efortului manual, dar și o eliminare a erorilor de sincronizare, permițându-ți să îți concentrezi resursele acolo unde contează cel mai mult..

Prin integrarea simplă și eficientă cu diverse platforme de marketplace, soluția noastră îți deblochează potențialul de creștere și îți asigură un avantaj competitiv într-un peisaj de e-commerce dinamic și mereu schimbător.

  • Netopia Payments
  • ANPC Solutionarea alternativa a litigiilor
  • ANPC Solutionarea online a litigiilor

© 2024 ClickPost. Toate drepturile rezervate.