Intrebari frecvente

Click Post este integrator servicii de curierat și fulfillment a comenzilor, care oferă soluții personalizate pentru nevoile de expediere ale afacerilor e-commerce. Lucrăm cu o gamă largă de curieri pentru a oferi cele mai rapide și eficiente opțiuni de livrare.

Ce optiuni de livrare oferă Click Post?

Oferim o varietate de opțiuni de livrare, inclusiv livrare standard, express, și în aceeași zi, în funcție de nevoiletale și de partenerii noștri de curierat.

Cum pot calcula costurile de expediere?

Utilizează calculatorul nostru de tarife de pe site pentru a estima costurile de expediere. Introdu detaliile coletului și destinația pentru a primi o estimare. Tarifele sunt calculate în funcție de dimensiunile și greutatea coletului, destinația acestuia și serviciul de curierat ales. 

Există restrictii privind dimensiunea sau greutatea coletelor?

Da, există limite specificate pentru dimensiuni și greutate, care variază în funcție de curierul ales. Verifică ghidul nostru de expediere pentru detalii complete.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul utilizând numărul de urmărire (AWB tracking) furnizat în momentul expedierii. Introduceți acest număr pe site-ul nostru, în secțiunea de urmărire, pentru a vedea statusul actual al livrării.

Ce măsuri de sigurantă sunt în vigoare pentru pachetele mele?

Toate pachetele sunt asigurate și tratate cu cea mai mare grijă. De asemenea, folosim tehnologie avansată pentru a monitoriza și a gestiona fiecare etapă a procesului de livrare.

Cum pot contacta serviciul pentru clienti?

Ne poți contacta prin email, telefon sau chat live pe site-ul nostru. Echipa noastră de asistență este gata să te ajute cu orice întrebări sau nelămuriri.

Oferiti servicii de curierat international?

Da, suntem integrator servicii de curierat si colaboram cu parteneri internaționali ( DPD, UPS , DHL) pentru a oferi servicii de expediere în întreaga lume pe cale rutieră, aeriană sau maritimă. Contactează-ne pentru mai multe detalii despre opțiunile și tarifele internaționale.

 

Cum pot deveni partener Click Post?

Suntem întotdeauna deschiși să colaborăm cu noi curieri și comercianți. Contactează-ne telefonic sau prin email pentru a primi informațiile necesare.

Cum îmi creez un cont pe platforma Click Post?

Crearea unui cont este simplă. Accesează pagina noastră de înregistrare, completează formularul cu detaliile solicitate și urmează pașii de activare trimiși pe email.

Care sunt beneficiile utilizării platformei Click Post?

Platforma Click Post oferă acces la o gamă largă de servicii de curierat, tarife competitive, soluții personalizate de fulfillment și un sistem avansat de urmărire a expedierilor, toate menite să optimizeze procesul logistic.

Cum pot trimite un colet prin Click Post?

După ce te-ai înregistrat și conectat la contul tău, accesează secțiunea de expediere, introdu detaliile coletului și alege serviciul de curierat preferat. Finalizează comanda urmând instrucțiunile de plată și pregătire a coletului.

Ce optiuni de plată sunt disponibile?

Acceptăm o varietate de metode de plată, inclusiv carduri de credit/debit, transfer bancar și soluții de plată online. Detaliile complete sunt disponibile în secțiunea de plată a platformei.

Ce se întâmplă dacă pachetul meu este pierdut sau deteriorat?

Responsabilitatea pentru expedierea cu sucess a coletelor acceptate sau pentru pierderea, deteriorarea conținuturilor acestora (indiferent de cauză) cade exclusiv în sarcina curierilor parteneri (Cargus, Fan Courier, DPD, Sameday, UPS).

În cazul nefericit al unui colet pierdut sau deteriorat, contactează-ne imediat și vom iniția o investigație urmând să te ghidăm pas cu pas prin procesul de reclamație.

Pot anula sau modifica o comandă de expediere?

Anulările sau modificările sunt posibile până la momentul predării coletului către curier. Pentru asistență, contactați serviciul pentru clienți cât mai curând posibil.

Ce înseamnă serviciul de fulfillment oferit de Click Post?

Serviciul nostru de fulfillment implică preluarea, ambalarea și expedierea comenzilor pentru afacerile e-commerce. Aceasta include gestionarea inventarului, procesarea comenzilor, ambalarea produselor și livrarea lor către clienți, oferindu-ți astfel mai mult timp să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii. Mai multe detalii gasiti pe pagina de fulfilllment

Cum pot începe să utilizez serviciile de fulfillment Click Post?

Pentru a începe, creează un cont pe platforma noastră și contactează echipa noastră de vânzări pentru a discuta nevoile specifice ale afacerii tale. Vom configura apoi serviciile de fulfillment conform cerințelor.

Care sunt costurile asociate cu serviciile de fulfillment?

Costurile variază în funcție de volumul comenzilor, dimensiunea și greutatea produselor, precum și serviciile suplimentare necesare. Oferim tarife competitive și transparente, adaptate nevoilor fiecărei afaceri. Contactează-ne pentru o ofertă personalizată.

Cum este gestionat inventarul meu?

Inventarul tău este stocat în centrele noastre logistice sigure și gestionat folosind sisteme avansate de gestiune a stocurilor. Ai acces la actualizări în timp real privind nivelurile de stoc, permițându-ți să monitorizezi și să gestionezi eficient inventarul.

Cum sunt procesate și expediate comenzile?

Comenzile sunt procesate folosind un sistem automatizat care selectează cea mai eficientă metodă de ambalare și expediere. Personalul nostru pregătește fiecare comandă cu grijă, asigurându-se că produsele sunt ambalate corespunzător și livrate în timp util.

Ce se întâmplă dacă un client returnează un produs?

Gestionăm și procesele de returnare, oferind servicii de recepție a retururilor, evaluare a stării produsului și reintegrare în stoc. Politica de returnare poate fi personalizată în funcție de cerințele afacerii tale.

Cum sunt protejate produsele în timpul depozitării și transportului?

Siguranța produselor tale este o prioritate pentru noi. Centrele noastre de fulfillment sunt securizate și monitorizate, iar produsele sunt ambalate cu materiale de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.

Oferiti servicii de fulfillment internațional?

Da, suntem integrator servicii de curierat și oferim soluții de fulfillment pentru expedieri internaționale, fiind un intergrator servicii de curierat, ajutându-te să îți extinzi afacerea pe piețe globale cu ușurință și eficiență.

  • Netopia Payments
  • ANPC Solutionarea alternativa a litigiilor
  • ANPC Solutionarea online a litigiilor

© 2024 ClickPost. Toate drepturile rezervate.