Curierat international

Expedierile internationale pot varia în funcție de dimensiune, modul de manipulare, gradul de urgență și alte cerințe specifice. În contrast, firmele de curierat tind să fie axate pe anumite categorii de livrări sau mijloace de transport. Click Post facilitează procesul logistic pentru orice gen de trimitere, oferind soluții complete de curierat internațional. Integrăm diverse servicii de curierat pe o platformă unitară, identificând abordări personalizate pentru cerințele tale de transport.

Camion de livrare Click Post cu globul pământesc și rute digitale în fundal, simbolizând soluțiile de curierat internațional.

Conectează-te rapid, fiabil și eficient cu restul lumii!

Navigarea în lumea expedierii internaționale poate fi adesea o provocare, dar Click Post este aici pentru a-ți face viața mai ușoară. Prin intermediul platformei noastre online, îți punem la dispoziție o gamă extinsă de soluții complete de curierat internațional, astfel încât să poți trimite colete oriunde în lume fără bătăi de cap. Indiferent dacă sunteți o afacere în creștere sau o persoană care dorește să expedieze produse în străinătate, Click Post este partenerul de încredere care te poate ajuta cu toate nevoile tale de transport internațional.

Preturi excelente pentru expedierile internationale

Conectează-te ușor cu lumea – rapid, fiabil și rentabil

Ai dezvoltat afacerea ta de comerț electronic la maximum pe piața locală, iar următorul pas pe care dorești să-l faci este să te extinzi pe piețele internaționale. Cu toate acestea, diversitatea consumatorilor și a țărilor din Europa îți aduce în față o întrebare crucială – cum poți să vinzi și să te dezvolți pe plan internațional?

Piețele internaționale sunt alcătuite din numeroase piețe naționale mai mici, fiecare cu propriile lor modele de comportament al clienților și reguli comerciale specifice. Din acest motiv, eforturile tale de marketing și vânzări pentru extindere trebuie să fie adaptate la cerințele fiecărei zone geografice.

La Click Post, ne angajăm să îți oferim unele dintre cele mai competitive tarife pentru serviciile de livrare internațională de colete disponibile în România. Suntem conștienți că expedierea internațională poate părea complicată, dar nu trebuie să fie așa, mai ales când coletul tău este în mâinile experților noștri. Oferim acum opțiuni de livrare accesibile pentru colete către peste 200 de țări și punem la dispoziție o gamă variată de servicii pentru expedieri internaționale.

Smartphone afișând logo-ul Click Post pe ecran, simbolizând platforma pentru curierat național în România.

Tracking în timp real

O tehnologie ideală adună întreaga lume pe o platformă centralizată. Cu o capacitate stabilă și un set puternic de instrumente de planificare, previzibilitatea este garantată în ceea ce privește expedierile și poți beneficia de tracking-ul în timp real pentru toate coletele expediate prin intermediul mai multor curieri, oferind clienților informații actualizate.

Pachet protejat sub un scut cu simbolul euro, reprezentând prețurile avantajoase la soluțiile de curierat internațional oferite de Click Post.

Preturi avantajoase

Oferim acum soluții complete de curierat internațional  în peste 200 de țări diferite și o gamă largă de servicii de colete internaționale.  Ne străduim să menținem preturi competitive pentru serviciile noastre, astfel încât clienții să beneficieze de soluții economice pentru necesitățile lor de livrare.

Curier zâmbitor în uniformă albastră, livrând pachete, simbolizând serviciul de curierat național în România.

Curieri de top

Colaborăm exclusiv cu cele mai prestigioase servicii de curierat internațional, pentru a asigura costuri reduse în ceea ce privește expedierea internațională. Recunoscuti pentru fiabilitatea și consistența serviciilor lor de livrare la nivel global, sunt partenerii noștri de încredere, iar noi suntem mândri de colaborarea cu ei.

Telefon mobil afișând o notificare de alertă pentru raportarea unei nelivrări în aplicația de curierat internațional Click Post.

Raport nelivrare

În momentul când efectuezi o comandă, îți punem la dispoziție motorul nostru avansat de recomandare a curierului, alimentat de inteligență artificială. Acesta poate fi personalizat pentru a efectua calcule în funcție de cerințele specifice ale afacerii tale și care pot include, printre altele, minimizarea procentajului de retur, reducerea la minimum a transporturilor blocate și scăderea raportului de nelivrare.

Conectează-te la curieri de elită la nivel international

Când vrei să alegi soluții complete de curierat internațional, este important să iei în considerare diverși factori, precum rapiditatea livrării, restricțiile specifice de expediere, opțiunile de livrare în weekend, asigurările disponibile, capacitățile de urmărire a coletului și multe altele. Partenerii noștri se află printre cei mai recunoscuți furnizori de servicii de curierat la nivel internațional. Pentru a îți extinde afacerea la nivel global, colaborează cu Click Post și poți beneficia de avantajele platformei noastre. Vei avea, astfel, acces la reduceri semnificative, de până la 70%, la tarifele de expediere, profitând de rețeaua noastră extinsă de curieri internaționali de renume.

Camion Click Post în fața unei reprezentări digitale a globului, ilustrând rețeaua globală de soluții de curierat internațional.
Retea globală

Ne mândrim cu rețeaua noastră extinsă de curieri de elită (UPS, DHL, DPD), care ne permite să conectăm afacerile din România cu piețe globale. Acoperirea noastră internațională se extinde în peste 200 de țări și mii de orașe din întreaga lume, facilitând o conectivitate fără precedent și eficiență în livrări.

Un grup de pachete aranjate pentru expediere, ilustrând serviciile de depozitare asociate curieratului național în România.
Servicii Personalizate

Oferim o gamă largă de opțiuni personalizabile, de la selectarea modului de transport, la opțiuni specifice de ambalare și livrare. Echipa noastră lucrează îndeaproape cu clienții pentru a identifica cea mai bună abordare logistică, fie că este vorba de manipularea sau livrarea mărfurilor fragile.

Documente oficiale cu logo-ul Click Post, simbolizând parteneriatele strategice pentru soluții de curierat internațional.
Parteneriate Strategice

Partenerii noștri sunt răspândiți pe toate continentele, ceea ce ne ajută să abordăm provocările logistice unice ale diferitelor piețe. Această diversitate ne permite să oferim servicii de curierat adaptate nevoilor specifice ale fiecărei regiuni, fie că este vorba de Europa, America, Asia sau alte părți ale lumii.

Coș de cumpărături cu un pachet mare, simbolizând integrarea curieratului național cu platformele de ecommerce în România.
Integrare Tehnologică și API-uri

API-urile noastre sunt proiectate pentru a fi cât mai flexibile oferind clienților posibilitatea de a personaliza funcționalitățile în funcție de nevoile afacerilor. Fie că este vorba de tracking, generare AWB-uri , calculul tarifelor de livrare sau gestionarea retururilor, soluțiile noastre tehnologice acoperă toate aspectele logisticii.

Sunteti gata sa importati si sa exportati la cele mai bune preturi?

  • Netopia Payments
  • ANPC Solutionarea alternativa a litigiilor
  • ANPC Solutionarea online a litigiilor

© 2024 ClickPost. Toate drepturile rezervate.